Trädgårdsprojekt – före och efter

I våras fick jag ett uppdrag att rita ett förslag på en trädgård. Eftersom trädgården var liten ville familjen få tips på hur ytan skulle kunna utnyttjas på bästa sätt. Jag tog bilder och mätte upp ytan och kom sedan tillbaka med skisser på olika förslag. 

Deras önskemål var att kunna få plats med en pool, hur ett trädäck skulle utformas, växter, inramning, förråd, staket, möblering mm. Eventuellt ville familjen ha någon form av tak så att altanen ska kunna användas även i lite sämre väder eller som skydd för solen varma dagar.  

Så dessa skisser med förslag lämnade jag. 

 

   

 

Så här såg trädgården ut FÖRE

 

 

 

 

 

Så här ser det ut EFTER – visst blev det fint!?

Visst är det otroligt att en pool i storleken 3 x 5 m får plats i denna lilla trädgård och att den passar så bra in. Familjen har då också plats för ett stort trädäck och en yta för solstolar och förvaring. Jag tycker det blev riktigt bra och fint.

Nu känner jag ännu mer att vi skulle kunna få plats med en pool hemma hos oss. Efter denna sommaren känner jag och övriga familjen verkligen för pool. Dessutom är det ju en fin detalj i trädgården.  Vi får väl se…

 

 

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *