Massage och samtalsrum med ny inredning

Nyligen gjorde jag ett inredningsuppdrag i en massagestudio här i stan. I studion utförs både massage och coach samtal, och ägaren Lena önskade få en mer mysig, lyxig och ombonad känsla i rummet. För att visa mina idéer gjorde jag en moodboard, och Lena tyckte det kändes mycket bra. Vi behöll vissa möbler, men köpte in lite nytt. De vita väggarna målades i en varm grå färg, och vi provade några olika innan vi hittade rätt nyans. Färgen måste ju vara fin på alla väggar och i olika ljus. Till slut hittade vi rätt nyans! Ett tips är att måla upp ett prov (provburk) på en stor bit kartong. Sedan kan kartongbiten flyttas runt i rummet vid de olika väggarna så ser man tydligt om den passar eller inte. Då slipper man också måla på väggarna med olika nyanser. 

De vita hyllorna på väggen togs ner och istället köptes 2 svarta skåp från Jysk. Passade perfekt där och även praktiskt för alla handdukar.  Den runda mattan byttes ut till en ny från Ikea LOHALS,  som blev både ombonat och snyggt.  En ny spotlight armatur, Barometer från Ikea köptes också in för att få in lite mer gulddetaljer. Alla vita ramar byttes ut till svarta, det passar så bra till den grå väggen, och en gardin köptes in i samma tyg som kuddarna för att få ihop inredningen.  

Här nedan ser ni först 3 bilder hur det såg ut innan omvandlingen och sedan några efter bilder. Visst blev det fint? 

Tack för förtroendet Lena, hoppas du kommer att trivas på din ”nya” arbetsplats och att dina kunder känner sig välkomna och kan slappna av.   

 

Önskar er en fin dag! 

Kram Annette

 

Här nedan kan ni se att gardinen hänger precis ovanför fönstret. Nu har vi istället hängt gardinen ända uppe i taket, blir snyggare så och takhöjden upplevs högre. 

 

Här nedan ser ni de moodboards jag gjorde för att visa vilken känsla jag ville ha i rummet. En mix av dessa båda bilder vill jag ha. Som ni ser blir det fint när man tillsätter jordelementet, brunt och natur, till det grå. 

 

Här har jag lagt upp möbler, väggfärg, matta och detaljer för att visa hur mina idéer skulle se ut. 

 

Här nedan ser ni att gardinen är uppsatt uppe taket. Fint eller hur?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *