Styling projekt

Förra veckan gjorde jag ett roligt inredningsjobb. Familjen ville ha ett mysigare rum med en lounge soffa där de idag hade en lite soffa och två fåtöljer. Jag funderade och kom tillbaka med ett annat förslag som jag tyckte var bättre. Istället för att bara utnyttja den lilla delen av rummet till lounge ville jag ändra hela rummet. I den större delen av vardagsrummet hade de skåp längs med hela väggen. Lite synd att bara använda ett stort rum till förvaring tyckte jag. Istället föreslog jag att flytta skåpen till väggen där de hade loungen och på så sätt använda den stora delen till soffa och ett trevligt lounge häng. De tyckte detta lät bra så det blev planen. En stor soffa Söderhamn och ett svart Kragsta soffbord införskaffades och levererades fredag morgon. Vi skruvade ihop och fixade allt på fredagen, allt för att det skulle bli klart och fint till kvällens tjejmiddag.  Puh, jobbigt men kul när det blir bra! 

 

 

 Så här såg det ut innan. 

Väggen här till höger ska målas mörkgrå sedan, tavelramarna ska tas ner och istället ska två tavlor hängas upp där. Vi hann inte göra allt samma dag även om min ambition var det först. 🙂

 

Så här blev det när den nya soffan flyttade in på den nya platsen. Tänk så många fler som får plats här nu jämfört med innan. Det som saknas nu är gardiner, men det ska fixas också. 

 

Där loungehörnan var innan ställde vi fåtöljerna med ett litet brickbord.  Jag föreslog att de skulle kunna ha ett runt matbord och 4 bekväma stolar/fåtöljer här. Trevligt att kunna ha mysiga och festliga middagar här, eller långa härliga frukostar på helgen. Vi får väl se om de vill göra så.

Men visst blev det bra och en ganska stor förändring?  Planerar att ta bättre bilder när allt är klart, men kunde inte vänta med att visa förändringen redan nu. 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *