En solig dag i oktober med extra guldkant

Idag efter ett ärende passade vi på att ta en kaffe i solen på mysiga Café Etoile, som även är en kund till oss. Deras fantastiska uteservering är super och har blivit stans ”Place to be”. Efter en stund i solen åkte vi vidare och tyckte det var synd att inte ta vara på denna soliga varma dag. Därför bestämde vi oss för att ta en lunch ute någonstans. Vi äter så sällan ute, så det kändes lyxigt och mysigt. Vi åkte till mysiga Pålsjö krog som både ligger helt magiskt vid stranden och har både vacker inredning och urgod mat.

Så det fick bli en sådan dag, det gäller att passa på när man kan.

Hoppas ni också har möjlighet att njuta av lite sol och värme idag. Värmen ska ju tydligen hålla i sig även över helgen. Helt underbart.

Kram Annette

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *