Lite nytt i dotterns rum

Igår kom en leverans från Ikea med två Söderhamn hörnsektioner. Har likadana på vårt kontor som fåtölj och passar perfekt i ett hörn. Den tar inte så stor plats men känns rymlig och mysig att krypa upp i. Ett litet bord bredvid blir både fint och passar till om man vill sitta och kolla på film eller spela datorspel. Det fina lilla bordet med marmorskiva hittade jag här. Nu saknas det bara gardiner, ska försöka hitta grå sammetsgardiner som tar lite av kallraset från väggen nu till vintern (vårt gamla hus blir sååå kallt).  Men jag hoppas att hon kommer att trivas i sin nya mysiga hörna….

Nu ska jag snart hem och fika med barnen. Det är ju så skönt ute att vi kanske t.om kan sitta på verandan.  

Ha en fortsatt fin onsdag.

Kram Annette

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *