God fortsättning!

Hej och god fortsättning! 

Hoppas ni haft en avkopplande och skön jul-och nyårshelg. Det är ju en mysig tid, men jag tycker det är lika mysigt när helgerna är över och nytt år med nya utmaningar tar fart igen. Har ni några nyårslöften? Själv har jag lovat mig att bli bättre på att göra sånt som jag mår bra och glad av. Ska även bli bättre på att röra mig regelbundet, äta mer grönsaker och frukt och mindre socker och rött kött. Att resa och uppleva roliga saker är också något jag vill göra mer av.

Nyår firade vi i soliga Spanien. Vi var där en dryg vecka och laddade batterierna med promenader, strandhäng i solen, god mat, lite shopping och familjemys. Det var verkligen härliga dagar, så nu är vi laddade för ett grymt 2019. 

 

 

I lä var det riktigt gott i solen….

Barnen badade t.om i havet

  

Lunch på stranden är inte fel…

…och god pasta med musslor på en liten mysig restaurang på kvällen

 

Äventyrsgolf med familjen – här fick både dottern och jag hole in one. 

 

     

Godaste lammkotletterna…

Ett besök i mysiga staden Murcia, 

 

där vi även var inne i den vackra kyrkan. 

En annan dag på en uteservering vid havet…

 

Som sagt, efter ljuvliga dagar med familjen i härligt soligt väder och mysiga kvällar är vi fulladdade med ny energi.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *