Moodboard på mitt senaste projekt

Under senaste tiden har jag jobbat med ett kul inredningsuppdrag för ett företag som nyligen flyttade in i nya lokaler. För att hitta en stil valde jag att använda en del av färgvalen som de redan hade, men med en liten touch. Innan hade de mycket svart och vitt och lite gult. Nu ville jag få in deras gula färg som finns i deras logga på fler ställen. Istället för den starka gula färgen använde jag mig av senapsgult, som blir mjukare och lite mer stilfullt. På moodboarden ser ni stilen och de möbler vi valt. För att få en röd tråd har jag valt svart. grått, senapsgult, natur och lite guld överallt, men i olika nyanser. Till vänster på bilden ser ni matplatsens stil. Senapsgula stolar i sammet från Ellos med ett svart bord och matta Lohals från Ikea. För att få matplatsen mysigare och få fler platser, ville jag ha en soffa vid väggen, så denna gråa Elise med runda former från Mio blir det. Gardiner i grått med lite ljusinsläpp blir pricken över i. 

På kontoren har vi valt svarta skrivbord, skrivbordsstol Marcus, svart förvaring Brimnes och en matta i jute Lohals från Ikea. En besöksfåtölj i senapsgul/guld i sammet Sanna från Folkhemmet, som passar perfekt på mattan. Till fåtöljen valde jag sidoborden Kragsta

Jag visar även en moodboard på konferensrummen och gästtoan. Stolar och fåtöljer i grått, Tossberg och Remsta, bord Kragsta och matta Lohals. I det stora konferensrummet använder vi deras ovala svarta bord som de redan hade. PÅ den stora gästtoan har vi valt en svart hylla Vittsjö, med korg Knipsa och handdukar Vikfjärd mm. På väggen hänger svarta tavelramar från Ikea med posters från Desinio. På handfatet ett svart marmorfat med tvålpump och vas från HM home.  

 

 

Jag tänkte visa bilder från kontoret när alla detaljer är på plats. Det saknas lampor, vaser, ljuslyktor mm. Men snart så ska även det vara på plats. 

Önskar er en fin måndag,

Kram Annette

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *