Nytt inredningsprojekt klart

Innan jul fick jag det roliga uppdraget på Sluta Gräv att hjälpa dem med att ta fram inredning till deras nya kontor i Helsingborg. Deras önskemål var att få till en trivsam och inspirerande arbetsmiljö med en känsla som skulle passa deras företag. Jag använde mig av deras logotype färg som bas men i en mer sober ton (inte knallgult), och valde inredning efter det. Svart blandat med senapsgult, guldtoner och natur blev en fin och behaglig mix.
Jag började med att ta fram en moodboard med idéer och förslag. Denna presenterade jag för företaget och de gillade mina tankar. Sedan var det bara att sätta igång och beställa möbler och inredningsdetaljer utifrån den. Allt tar ju tid och är en process, men så småningom hade vi det mesta på banan. Gardiner och växter kom in på slutet och det är ju verkligen viktiga detaljer i inredningen. Så när dessa också till slut kom på plats blev det genast ännu mer trivsamt. Dessutom dämpar ju gardiner och mattor en del ljud, vilket är en stor fördel på ett kontor.

Stort tack för förtroendet Annica, Håkan och Madde, så kul att få göra detta inredningsjobb hos er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här såg det ut innan Sluta Gräv flyttade in. Med lite ny färg på vissa väggar, nya gardiner, mattor och möbler, då händer det grejer…. 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *