Moodboard uteplats och veranda

Hej, 

Söndag och sol men ganska kallt även idag. Men senare i veckan kommer äntligen värmen, 16-17 grader och sol ska det bli. Så härligt! 

Vi gjorde vid vår veranda förra sommaren och köpte nya loungemöbler till den och trädgården. Vi är så nöjda med möblerna från Artwood, både klassiskt snygga och sköna. Både loungehörnan nere i trädgården och på verandan är numera favoritplatserna. Vi längtar verkligen efter fint väder nu så att vi kan sitta där och njuta. Men som sagt i veckan ska det ju bli mycket varmare, så det ser vi fram emot. Jag har gjort en moodboard hur jag vill ha det när allt är klart. Det är bara stolar till matbordet som saknas nu. Vi har vita korgstolar idag som vi köpte för 13 år sedan, så de har nog gjort sitt känns det som. Dessa finingar från Artwood är väl super snygga och passar ju perfekt till loungemöblerna. Eller hur? Det kanske blir dessa sen, vi får se….

Ha en fortsatt bra söndag. Nu tänkte jag sy lite…. Vad kan jag inte avslöja nu. 

Kram Annette

 

Soffa, fåtöljer, soffbord, stolar och korgar från Artwood. Matta, grå kuddfodral och grå pläd från Ikea. Mönstrat kuddfodral från HM Home, Matbord i ek som jag målat vitt är från Ilva. Glaskupa från Enkla Ting. Ljusstakar, vet inte. På bilden under har jag istället valt ett runt soffbord VEVI från Brafab, blir lite mjukare med runt och jag kan tänka mig det nere i trädgården.

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *