Inredningsprojekt i Malmö

Under en tid har jag hjälpt ett kontor i Malmö med deras inredning. I somras började det mesta bli klart. Förra året började dem med att riva en del väggar, målade om, fixade ny matta mm. Jag hjälpte till med färgval i den renoverade delen, det blev en ljus sober grå färg. Det blev en lagom kontrast till alla vita stora vackra fönster.

Jag tog sedan fram ett antal moodboards för de olika rummen. Kontoret skulle ha akivitetsbaserade områden. En kontorsdel för samtal och brainstorming, en del för mer koncentrerade arbetsuppgifter som orderhantering mm och en kontorsdel med samtalsrum för klienter. Vi började i den delen av kontoret som var mest akut och beställde möbler dit. Vi kunde sedan gå vidare och ta tag i nästa kontorsdel. Möbler levererades och placerades ut efterhand. Steg för steg började kontoret ta form. Till sist beställde jag gardiner, växter och inredningsdetaljer, det som gör kontoret extra trivsamt och ombonat.

T A C K  SJR för förtroendet och för att jag fick göra detta roliga projekt tillsammans med er.

Hoppas ni trivs bra i era lokaler. 

 

Samtalsrum

 

 

 

Lounge/väntrum

 

 

 

Kreativ lounge / brainstorming och samtal

 

 

 

 

Konferensrum

 

Runt bord för möten


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *