Inredning och Feng Shui konsultation

Hej och hoppas ni mår bra så här första dagen i oktober!  

Tänkte bara kika in här och påminna er om mina inredningskonsultationer som jag gör både på plats och via mail. Du kanske har fastnat med något rum eller våning, du kanske inte riktigt vet hur du ska möblera, om något eventuellt behöver plockas bort eller vilken färg som passar på väggarna, ja vad som helst.

Jag kan gärna komma hem till dig/er, men om du bor långt ifrån Helsingborg funkar det även med mail. Skicka i så fall några bilder så kan jag göra konsultationen på distans, går hur bra som helst. Det är svårt att säga ett generellt pris, så det bästa är att du mailar och skriver ner vad du vill ha hjälp med, så återkommer jag med ett kostnadsförslag.

Så klart gör jag även större inredningsprojekt.  

Tveka inte att höra av dig,   

Ha en finfin dag,

Kram Annette 

 

Mail: annette@horecagarden.se   Tel: 070-285 3257

 

  


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *