Möte och inspiration i Oslo

I söndags åkte vi upp till Oslo för att besöka ett företag som arbetar med samma produkter som vi. En mycket givande måndag med många bra tips och massor med inspiration från olika uteserveringar i Oslo. Läs mer om detta på Horeca Garden. 

Vi bodde på ett av Clarions nya hotell Clarion hotel The Hub. Ett trevligt och trendigt hotell med mysig bistro där vi åt super god mat på kvällen. 

Utsikten från vårt rum på 15:e våningen

 

 

 

 

Deras frukost var utsökt, fanns verkligen allt att välja på och kakbuffén var helt otrolig.

 

 

 

På eftermiddagen gick vi en runda nere vid Aker Brygge. Så många trevliga och mysiga uteserveringar med hög trivselfaktor. Vi fick mycket härlig inspiration. Vid Aker Brygge finns en regel att alla restauranger måste ha svarta markiser, taklösningar eller parasoll med vit logga. Det blir otroligt snyggt, sobert och enhetligt. Annars blir det lätt för många olika färger och ser då ut som ett tivoli. 

 

 

 

 

Nästan alla uteserveringar hade någon form av eldstad, och det blir verkligen en extra mysfaktor. Förutom alla värmare som också finns.

 

 

 

 

 

Det var ganska kallt i Oslo och jag frös ordentligt om mina fötter, så det passade bra att gå in och pausa för en lunch. Vi gick in på The Thief Hotell, och wow vilket hotell, vilken fantastisk inredning och känsla. Det var precis i min smak, både sobert, mörkt, elegant och coolt. Och lunchen kunde vi inte heller klaga på, super gott och fint upplagt. Ett hett tips om du är i Oslo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi smet in i en trevlig inredningsbutik. Tyckte denna fåtölj från danska Ferm living var fräck och bekväm. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *