Att rensa och organisera

Nu i denna speciella tid då många spenderar mer tid hemma, varför inte passa på att rensa och organisera. Tänk att äntligen få ordning i garderoben eller skåpet som ni länge tänkt ta tag i. Det är ju perfekt tid för sådant nu när man har lite mer tid över. Dessutom mår vi så mycket bättre när vi har ordning och reda och omger oss av saker vi gillar och inte ser saker eller oreda som vi stör oss på.

För en tid sedan när jag rensade mina lådor i garderoben, så använde jag mig av Kon Mari metoden, den har ni säkert hört talas om. Jag tog ut allt ur lådorna och sparade bara det jag verkligen gillar och övrigt sparades i 2 högar, en släng och en ge bort. Tricket är sedan att vika allt på ett speciellt sätt som gör att man får både plats för mer och får också en bättre överblick på vad man har i lådorna. Dessutom håller jag ordningen mycket bättre nu, det blir inte rörigt efter ett par veckor som det annars lätt blir.

Ha en härlig söndag! Här skiner solen, så sedan blir det en utflykt någonstans med fikakorg.

 Kram Annette

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *