Inredningshjälp på distans

Hoppas ni mår bra, trots den otroligt märkliga situationen vi befinner oss i. En knepig tid på många sätt, men vi får försöka göra det bästa av det och inte deppa och tappa bort oss helt i det negativa. Hoppas bara att det inte blir för långvarigt och att det går över snart och att världen kan återhämta sig hyfsat. Men det lär ta tid. 

Det är ju säkert många som planerat in resor i både vår och sommar men som trologen inte blir av, och då får vi planera och tänka om. De flesta kommer därför att spendera sommaren hemma och vill antagligen fixa mer i både trädgården, på balkongen och inomhus.  

Därför är det kanske just den här våren och sommaren som det där projektet ska dras igång.  

Vi på Horeca Garden har det mesta för utemiljön så som öppningsbara tak, pergola lösningar, höj-och sänkbara glaspartier, parasoller, värmare, möbler mm. Kolla in våra olika produkter vi erbjuder under UTEMILJÖ eller kan du gå in direkt på Horeca Garden

Även om vädret inte blir kanon hela sommaren vill vi ju också ha det trivsamt och fint inomhus. Behöver du hjälp, tips och råd med att få till inredningen kan vi hjälpa till med konsultation på distans. Det går då bra att skicka bilder på rummet och en förklaring om vad du behöver hjälp med. Vi mailar tillbaka förslag på idéer och tips på förbättringar. Det kan vara en moodboard med förslag på möbler, färgval och inredningsdetaljer eller en skiss på hur möbleringen kan optimeras enligt Feng Shui. Det kan vara stort som smått.   

Välkommen att höra av dig vid intresse. 

annette@horecagarden.se  eller  Tel. 070-285 3257

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *