Bistro 46 – En nyöppnad pärla på Råå

Förra veckan var jag på ett fotouppdrag hos en nyöppnad restaurang söder om Helsingborg, Bistro 46 på Råå. Bilderna ska användas till deras hemsida och deras sociala medier.

Denna lilla pärla, Bistro 46, har bara haft öppet sedan mitten av november och är redan en succé. Ett super mysigt litet hak med det där extra trivsamma som man vill ha. Bistron serverar både god lunch, trevlig meny på kvällen och för den som vill komma in på en fika finns det goda hembakade kakor och gott kaffe. Allt gjort med kärlek.

Rebecka och Jesper som driver stället har haft detta som en dröm länge, så de tog tag i drömmen när tillfälle gavs. Stort lycka till, ni har redan lyckats.  Mer roliga idéer är på gång, den 9 mars arrangeras en vinprovning med goda tapas. Kolla in deras instagram @bistro46raa för mer information om öppettider, meny och annat som händer.

 

 

 

 


2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *